recepta ArrossosArròs a la cassola amb carn i peix

Arròs a la cassola amb carn  i peix.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 3 tasses de cafè d’arròs
  • 50 grs. de costelló de porc
  • 1 salsitxa picant mitjana,
  • 3 unces de conill trossejat,
  • 1 sèpia o calamar mitjans
  • 4 gambes o escamarlans
  • 8 cloïsses o musclos
  • 1 tomàquet madur
  • 1 ceba mitjana
  • all
  • julivert
  • oli
  • sal
  • aigua o millor fumet de peix.

Elaboració:

En una cassola sofregir amb una mica d’oli calent les gambes o escamarlans i reservar. En el mateix oli, sofregir la carn tallada petita i salada. Una vegada hagi enrossit, abaixar el foc al mínim, enretirar del foc uns moments la cassola perquè l’oli redueixi temperatura i tornar-hi a sofregir la ceba ben picada, quan més estona tardi a fer aquest sofregit, millor. Després fer el mateix amb el tomàquet picat sense pell ni llavors.

En un cassó a part obrir al vapor els musclos o cloïsses.

A la cassola del sofregit, tirar-hi l’arròs, remenar durant un parell de minuts i posar-hi el fumet o aigua bullint i el peix reservat. deixar coure durant un quart d’hora. Si cal afegir més aigua o fumet bullint. Rectificar de sal. Pel damunt posar-hi una picada d’all i julivert.

Deixar reposar un parell de minuts amb la cassola tapasa ja fora del foc abans de servir,

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!