recepta ArrossosArròs a la milanesa amb múrgoles

Arròs a la milanesa amb múrgoles.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 lliura de múrgoles
  • 1/2 lliura d’arròs
  • 1 ceba
  • mantega
  • formatge ratllat
  • julivert
  • safrà
  • 2 petricons de brou de pollastre
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Netejar i tallar els bolets i passar-los a foc no gaire fort durant un quart d’hora en una paella amb una punta de mantega i la ceba ben picada, sal i pebre.

En una cassola amb una mica de mantega fregir l’arròs, sense deixa de remenar. Una vegada comenci a canviar de color, afegir-hi de mica en mica el brou bullint. Remenar de tant en tant.

Uns moments abans d’acabar la cocció posar-hi uns brins de safrà disolts amb el mateix brou. Una vegada tret del foc, afegir formatge ratllat i emplatar acompanyat amb els bolets i una mica de julivert tallat petit.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!