recepta ArrossosArròs amb camagrocs i formatge de cabra

Arròs amb camagrocs i formatge de cabra.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 4 unces d’arròs
  • 2 unces de camagrocs
  • 1 ceba de Figueres
  • mantega
  • 1 unça de formatge de cabra sec
  • brou vegetal (ceba, porro, all i julivert)
  • 1/2 copeta de vi blanc
  • oli
  • sal
  • pebre
  • julivert

Elaboració:

En una cassola amb una mica d’oli i a foc baix sofregir la ceba trinxada finament. Quan comenci a agafar color, afegir l’arròs i remenar bé, ja a foc més alt, fins que agafi transparència.

Afegir-hi els bolets tallats a juliana i el vi i deixar reduir. Posar-hi el brou bullint de mica en mica, a mesura que se’l vagi bevent, anant-ho remenant continuament, és important.

Quan l’arròs estigui al dente, salar i empebrar i afegir el formatge ratllat, si pot ser al moment, unes puntes de mantega i un parell de branquetes de julivert ben trinxat. Remenar molt bé.

Deixar reposar, tapat, durant un parell de minuts abans de servir.

Nota: Els camagrocs poden ser substiuits per altres bolets com trompetes de la mort, cama-secs, ceps, …, o bé per una combinació de diferents bolets de temporada.

Si els bolets fossin assecats, caldrà rehidratar-los tenint-los una bona estona en remull i escórre-los bé abans de cuinar-los.</i>

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!