recepta ArrossosArròs amb colomí

Arròs amb colomí.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/2 lliura d’arròs
  • 1 colomí
  • 1 branca d’api
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • brou de pollastre
  • 1 gra d’all
  • 2 gots de Xerès sec
  • mantega
  • parmesà ratllat
  • oli d’oliva
  • oli d’oliva perfumat amb ceps
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Salar i pebrar internament el colomí sencer i posar-lo a enrossir en una cassola amb una mica d’oli i una branca d’api, una pastanaga i una ceba tallats a dauets. Quan hagi daurat de fora posar-ho al forn a 200º durant uns 10 minuts.

Desossar el colomí i trossejar-ne la carn.

A la cassola amb les verdures posar-hi els ossos del colomí i un got de Xerès sec, a foc més alt deixar reduir i afegir una mica de brou. Deixar acabar de reduir fins a obtenir una salsa, passar-ho pel colador xinès i ajuntar-la al colomí, mantenir-lo en calent.

En una cassola desfer la mantega i amb una mica d’oli sofregir l’all. Quan agafi color retirar-lo, posar l’arròs i deixar-lo torrar entre 2 i 3 minuts sense deixar de remenar. Posar-li altre got de vi. Una vegada evaporat afegir de mica en mica, a mesura que es vagi evaporant, el brou bullint. A mitja cocció afegir-hi el colomí amb la salsa. Quan ja estigui, afegir una punta de mantega i parmesà ratllat. Remenar bé.

Al servir, regar-lo amb un rajolí d’oli de ceps.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!