recepta ArrossosArròs amb espàrrecs

Arròs amb espàrrecs.  - EMTV

Ingredients per a dues persones

  • 1/4 de Kg. d’arròs
  • 1/2 lliura d’espàrrecs verds
  • 2 cebes
  • oli
  • 2 cullerades de mantega
  • 2 unces de formatge parmesà ratllat
  • sal
  • pebre
  • brou de gallina
  • 1 copeta de vi blanc

Elaboració:

En una cassola sofregir a foc lent amb una mica d’oli i una cullerada de mantega les cebes ben picades.

Tallar els espàrrecs a trossos d’un centímetre aproximadament, reservant les puntes. Aquestes coure-les a part al vapor.

Remullar bé l’arrós i juntament amb els aspàrrecs afegir-ho a la cassola. i deixar-ho sofregir durant alguns minuts fins que l’arròs perdi la transparència. Salar i pebrar

Afegir el brou i el vi mescalts ja bullint, de mica en mica, a mesura que l’arròs ho vagi absorvint. La cocció serà lenta, a foc no massa alt, durant aproximadament mitja hora, anant remenant sovint.

Quan estigui afegir el parmesà i la resta de mantega. Remenar bé. Afegir per sobre les puntes d’espàrrec i deixar reposar algun minut.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!