recepta ArrossosArròs amb formatge de Parma i safrà

Arròs amb formatge de Parma i safrà.  - EMTV

Ingredints per a dues persones:

  • 175 grs. d’arròs
  • 1 ceba petita
  • 1 unça i mitja de mantega
  • 3 unces de parmesà ratllat
  • 1 copeta de vi blanc
  • 1 culleradeta de safrà
  • 1 petricó de brou de carn
  • 1 unça de crema de llet

Elaboració:

Amb la meitat de la mantega, enrossir la ceba trinxada, seguidament afegir l’arròs i torrar-lo una mica. Posar-hi el vi i la meitat del safrà i deixar reduir.

Posar-hi el brou bullint de mica en mica, a mesura que es vagi evaporant fins que estigui al dente.

A part, en una paella al foc suau, posar-hi la resta de la mantega, la crema de llet i la meitat del formatge ratllat. Anar remenant fins a obtenir una crema de formatge fosa.

Unir-la a l’arròs junt amb la resta de formatge ratllat barrejant-ho bé.

En servir decorar el plat amb la resta de brins de safrà.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!