recepta ArrossosArròs amb maduixes

Arròs amb maduixes.  - EMTV

Ingredients per a dues persones

  • 1/2 lliura d’arròs
  • 1/4 Kg. de maduixes
  • 3 unces de mantega
  • 1 ceba mitjana
  • 1 got de vi blanc
  • 2 petricons de brou vegetal
  • 1/2 got de crema de llet

Elaboració:

Rentar be les maduixes i tallar-les petites, deixant-ne un parell per a decoració del plat. Per un arròs més saborós es millor deixar-les en maceració amb el vi blanc a la nevera (millor des de la nit anterior).

En una paella fer sofregir amb la mantega la ceba ben picada. Quan estigui feta i amb el foc alegre fregir l’arròs durant un parell de minuts. Afegir el vi blanc de la maceració i deixar reduir. Aleshores anar afegint el brou bullint de mica en mica, així que es vagi evaporant. Quan gairebé estigui afegir les maduixes amb la crema de llet i remenar bé.

Al moment de servir, afegir les maduixes enteres com a guarniment.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!