recepta ArrossosArròs blanc i negre

Arròs blanc i negre.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 5 unces d’arròs
  • 1 ceba petita
  • 1/2 got de vi blanc
  • 2 petricons de fumet de peix
  • 1 sípia mitjana amb la bossa de tinta
  • 1 porro
  • 25 grs. de mantega
  • 25 grs. de nata muntada
  • oli
  • sal

Elaboració:

En una paella sofregir en oli el porro llescat finament i reservar. En el mateix oli sofregir la sípia tallada ben petita de la que haurem apartat la bosseta amb la tinta i reservar.

Fer el mateix amb la ceba ben picada en oli a foc suau. Quan comenci a enrossir tirar-hi l’arròs i fregir-lo durant un parell de minuts tot remenant amb una cullera de fusta. Salar. Posar-hi el vi i deixar reduir, aleshores anar afegint el brou bullint de mica en mica, a mesura que es vagi evaporant.

Quan l’arròs estigui al dente, passar-ne la mitat a un altre cassola. En un dels dos possar-hi la sípia i la tinta, barrejant-ho bé. A l’altra recipient possar-hi el porro reservat i també barrejar.

Donar cremositat a ambdós arrossos barrejant-hi la mantega i la nata muntada.

La presentació pot ser espectacular posant al centre del plat un dels arrossos i vorejat per una corona amb l’altra.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!