recepta ArrossosArròs d'espinacs i formatge Gouda

Ingredients per a dues persones:

  • 4 1/2 unces d’arròs
  • 4 1/2 unces d’espinacs tendres
  • 4 1/2 unces de formatge Gouda
  • 1 culleradeta de crema de llet
  • 2 unces de pinyons
  • oli d’oliva
  • sal
  • pebre
  • mostassa

Elaboració:

Bullir l’arròs en aigua i sal. Una vegada cuit escórrer-lo

Rentar en aigua els espinacs i coure’ls al vapor durant 2, 3 minuts.

En una paella amb una mica d’oli fregir els pinyons. Quan canviin de color, afegir-hi el formatge trossejat i deixar fondre sense deixar de remenar. Afegir-hi els espinacs, l’arròs i una barreja de crema de llet, pebre i mostassa. Fer una darrera remenada abans de servir.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!