recepta ArrossosArrossos amb espinacs

Arrossos amb espinacs.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 tassa d’arròs
  • 1 tassa d’arròs integral
  • 3 tasses de brou de pollastre
  • 1 pebrot vermell
  • 1 ceba
  • 2 grans d’all
  • fulles de romaní
  • 2 grapats d’espinacs tendres
  • pinyons
  • mantega
  • sal
  • oli d’oliva
  • pebre

Elaboració:

Posar l’arròs integral en remull durant una hora.

Netejar i escórrer els espinacs.

En una olla amb el brou de pollastre, una punta de mantega i sal, coure als dos arrossos.

Tallar la ceba petita i el pebrot a dauets. En una paella a foc suau amb una mica d’oli i una punta de sal, fregir la ceba i el pebrot fins que quedin tendres. Afegir-hi els alls picats, el romaní i els pinyons, i continuar la cocció durant un minut més.

Apagar el foc i ajuntar-ho amb l’arròs i els espinacs frescos. Remenar-ho bé (l’escalfor de l’arròs i del sofregit serviran per a coure una mica els espinacs). Rectificar si cal de sal, moldre-hi una mica de pebre i ja està a punt de servir.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!