recepta ArrossosRisotto amb xampinyons

Ingredients per a dues persones:

  • 4 unces d’arròs
  • 3 unces de xampinyons
  • brou de pollastre
  • 1 ceba petita
  • 1 gra d’all
  • formatge parmesà ratllat
  • mantega
  • oli
  • sal

Elaboració:

Posar el brou en un pot al foc fins que arrenqui el bull

En una cassola amb oli i una punta de mantega sofregir la ceba i l’all trinxats, quan comencin a enrossir posar-hi els xampinyons llescats. Quan s’hagi begut la pròpia aigua dels bolets, posar-hi l’arròs i anar remenant durant un parell de minuts.

Posar-hi un cullerot de brou i anar remenant amb un estri de fusta fins que s’hagi evaporat; afegir-hi més brou i continuar l’operació, sempre remenant, durant un quart d’hora. Aleshores recatificar, si cal de sal - el brou ja en pot portar, - posar-hi formatge ratllat, acabar de remenar i servir calent.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!