recepta EntrantsAmanida amb codonyat i formatge de cabra

Amanida amb codonyat i formatge de cabra.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 2 fulles de quatre tipus d’enciam: llarg, fulla de roure, meravella i francès.
  • 1 poma àcida
  • 1 unça i mitja de remolatxa vermella conservada en vinagre
  • 2 unces de formatge de cabra semisec
  • 1 unça i mitja de formatge gouda ratllat
  • 2 unces de codonyat
  • sal
  • vinagre de sidra
  • oli

Elaboració:

Trossejar les fulles d’enciam, rentar-les i escórrer-les bé. Llescar la poma molt finament. Tallar el formatge a daus molt petits. Xafar el codonyat amb una forquilla. Triturar la remolatxa.

En un bol hi posarem els diferents ingredients, formatge de cabra, codonyat, remolatxa, enciam, les llesques de poma i regar-ho amb una vinagreta suau feta amb el formatde gouda ratllat, sal, oli i vinagre de sidra.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!