recepta EntrantsAmanida d'espinacs a la vinagreta d'alls

Amanida d'espinacs a la vinagreta d'alls.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 manat d’espinacs ben frescos i tendres
  • 1 ceba tendra
  • 2 ous durs
  • vinagre de sidra
  • oli d’oliva
  • sal
  • pebre
  • 1 gra d’all

Elaboració:

Rentar i escórres bé els espinacs. Pelar i llescar la ceba.

Preparar la vinagreta tot emulsionant molt bé el vinagre, l’oli, sal, pebre i l’all ben trinxat.

Muntar el plat amb els espinacs, la ceba i els ous tallats per la mitat. Regar amb la vinagreta just abans de servir.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!