recepta EntrantsAmanida de carbassó amb formatge i nous

Amanida de carbassó amb formatge i nous.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/4 d’enciam
  • 1 carbassó petit i molt tendre
  • 4 unces i mitja de faves
  • 3 unces de formatge d’ovella semi-sec
  • 4 unces i mitja de blat de moro pre-cuinat
  • 3 unces de nous pelades
  • formatge roquefort
  • vinagre de Xerès
  • oli d’oliva
  • sal

Elaboració:

Fer bullir en aigua i sal les faves només durant 3 minuts i deixar-les escórrer.

Muntar el plat amb l’enciam trossejat petit, el carbassó cru tallat a tiretes fines, el formatge d’ovella llescat, les nous trossejades i el blat de moro.

Acompanyar amb una vinagreta. Per perparar-la treure de la nevera el formatge roquefort una bona estona abans per tal de que agafi temperatura. Xafar-lo amb una forquilla i afegir una punta de sal, el formatge ja en porta, el vinagre i l’oli d’oliva. Remenar-ho tot fins que quedi una salsa ben emulsionada.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!