recepta EntrantsAmanida de faves amb vinagreta de menta

Amanida de faves amb vinagreta de menta.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 lliura de favetes pelades
  • 4 fulles d’enciam petit tallades a juliana
  • menta fresca
  • 2 unces de pernil d’ànec tallat a juliana
  • oli d’oliva macerat a la menta
  • vinagre de sidra
  • 1 culleradeta de mostassa
  • sal
  • pebre.

Elaboració:

En una botelleta amb oli extra verge d’oliva posar-hi unes fulles de menta fresca i deixar macerar com a mínim d’un dia per l’altre.

En un pot al foc cobrir les faves amb aigua i una mica de sal i deixar coure uns 8 - 10 minuts. Tallar-ne la cocció sota un raig d’aigua freda.

Preparar una vinagreta amb l’oli a la menta, vinagre i la culleradeta de mostassa.

Preparar el plat amb l’enciam, el pernil i les faves, regats amb la vinagreta, just al moment de servir, per evitar que el pernil s’estovi. Adornar amb unes fulles de menta fresca.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!