recepta EntrantsAmanida de llardons i raïm

Amanida de llardons i raïm.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 poma Fuji
  • 1 endívia
  • 4 unces i mitja de raïm
  • 3 unces de llardons
  • vinagre de sidra
  • suc de mitja llimona
  • julivert
  • oli
  • sal

Elaboració:

Pelar i trossejar la poma i deixar-la en un bol en aigua i el suc de llimona, per tal de que no s’oxidi i enfosquegi. Rentar i escórrer els grans de raïm i les fulles d’endívia i aquestes tallar-les a trossos regulars.

Preparar una vinagreta amb el vinagre de sidra, sal, julivert ben trinxat i oli d’oliva.

Per muntar el plat, col·locar un llit d’endívies, a sobre els talls de poma, i els llardons, pel damunt de tot hi van els grans de raïm. Presentar amb la vinagreta a part, per amanir a gust.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!