recepta EntrantsAmanida de rajada amb mostassa

Amanida de rajada amb mostassa.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 tall mitjà de rajada o clavellada de 250/300 grs.
  • escarola
  • 2 tomàquets madurs
  • oli
  • mostassa fina
  • vinagre de sidra
  • sal
  • pebre blanc

Elaboració:

Coure la rajada al vapor durant 7 o 8 minuts i esmicolar-la.

Tallar l’escarola en juliana i el tomàquet a talls petits.

Muntar el plat. Sobre un llit d’escarola posar-hi la rajada i el tomàquet al costat. Deixar-ho a la nevera.

Mentrestant, preparar una vinagreta amb mostassa, vinagre sal i pebre. Barrejar-ho amb un batedor i anar afegint oli de mica en mica, sense deixar de remenar, fins que quedi ben emulsionada.

Quan l’amanida estigui ben freda, regar-la amb la vinagreta i servir.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!