recepta EntrantsAnell de porro amb patates i ceps

Ingredients per a dues persones:

  • 1 porro
  • 2 patates mitjanes
  • 2 unces de ceps secs
  • farigola
  • julivert
  • 1 gra d’all
  • sal
  • pebre
  • oli d’oliva.

Elaboració:

Posar els ceps en remull durant mitja hora.

Tallar el porro longitudinalment per la meitat. Burllir-lo en aigua i sal durant mig quart. Escorre’l i deixar-lo damunt un drap de cuina.

Perlar les patates i tallar-les a daus. En una paella amb oli sofregir l’all fins que comencia a agafar color. Retirar-lo i en aquest oli aromatitzat, fregir les patates amb una mica de sal i fulles de farigola, fins que estiguin daurades.

Afegir a la paella els ceps ben escorreguts. Just abans de que estigui cuit tot plegat, posar-hi julivert trinxat.

Muntar el plat formant un anell amb el porro i al centre les patates i els ceps. Moldre-hi una mica de pebre negre i servir.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!