recepta EntrantsCroquetes de pollastre al pollastre

Croquetes de pollastre al pollastre.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 patata gran
  • 1/2 pit de pollastre, o restes d’un rostit anterior
  • 3 unces de fetges i cors de pollastre
  • 1 ceba petita
  • 1 tomàquet
  • farina
  • la clara d’un ou
  • farina de galeta
  • oli
  • sal

Elaboració:

Posar a bullir la patata amb pell.

En una paella amb una mica d’oli fregir el pit i els menuts de pollastre tallats a daus. Reservar. (Si tenim restes d’un rostit de pollastre anterior, només fregir els menuts.)

En el mateix oli sofregir la ceba trinxada. Quan hagi enrossit, posar-hi el tomàquet ratllat i deixar-ho coure bé. Esmicolar el pit de pollastre, o les restes del rostit i afegir-ho al sofregit amb una punta de sal. Quan estigui tot ben assaborit, passar-ho per la màquina de trinxar fins que quedi tot una pasta.

Pelar la patata ja cuita i passar-la pel passapuré.

Barrejar la mateixa quantitat de patata i del rostit , si cal rectificar de sal, i deixar reposar.

Fer petites porcions, passar-les per farina, clara d’ou batuda i farina de galeta. Amb els dits, donar-li la forma de petites cassoletes i fregir-les en oli ben calent.

Omplir aquestes cassoletes amb els menuts de pollastre que teniem reservats.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!