recepta EntrantsEspàrrecs a la provençal

Espàrrecs a la provençal.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 manat petit d’espàrrecs verts
  • 1 tomàquet madur
  • 3 unces d’olives
  • sal
  • oli
  • parmesà

Elaboració:

Lligar els espàrrecs amb fil de cuinar. Posar-los drets en una olla amb aigua i sal de manera que el tronc quedi submergit i les puntes no, d’aquesta manera es couran més els talls que són durs i les puntes es faran al vapor. Segons el gruix dels espàrrecs deixar-los coure entre un quart i vint minuts.

Escorre’ls i deixar-los refredar.

Servir els espàrrecs amb el tomàquet tallat, les olives, formatge ratllat al moment, sal i un bon raig d’oli d’oliva.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!