recepta EntrantsEspárrecs amb vinagreta de tomàquet

Espárrecs amb vinagreta de tomàquet.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 8 espárrecs gruixuts en conserva
  • 1 tomàquet petit madur
  • escarola
  • enciam de fulla de roure
  • enciam lollo rossa
  • rúcula
  • pinyons
  • julivert
  • vinagre de Xerès
  • oli
  • sal

Elaboració:

Escaldar en aigua bullent el tomàquet durant 20 segons. Submergir-lo en aigua freda. Pelar-lo i treure’n les llavors. Trinxar-lo ben petit.

Preparar una vinagreta amb el tomàquet, julivert trinxat molt petit, sal, oli i vinagre.

Netejar i tallar unes fulles dels enciams, escarola i rúcola.

Muntar el plat amb els diferents ingredients i regar-lo generosament amb la vinagreta.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!