recepta EntrantsEspàrrecs i carxofes al forn

Espàrrecs i carxofes al forn.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 manat d’espàrrecs verds
  • 2 carxofes
  • 2 tomàquets madurs
  • oli d’oliva
  • pebre negre
  • sal maldom

Elaboració:

Pelar les carxofes i tallar-les en 4 o 6 talls. Tallar el tomàquets per la mitat.

En una plata d’anar al forn, posar totes les verdures amb un raig d’oli. Tapar-la amb paper d’alumini i enfornar-ho a 250º durant mitja hora. Amb aixó es couran aprofitant el seu propi líquid. Enretirar el paper d’alumini i deixar-ho coure 10 minuts més.

En el moment de servir moldre pebre negre i posar-hi sal maldom per sobre.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!