recepta EntrantsFigues a la mozarella

Figues a la mozarella.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 bola de mozarella
  • 4 figues coll de dama
  • 1/2 llimona
  • 1 gra d’all
  • oli de nous
  • oli d’oliva
  • sal
  • pebre negre
  • alfàbrega o estragó

Elaboració:

Tallar la mozarella a llesques d’un centímetre de gruix i posar-la a marinar durant 3 hores en un preparat de suc de llimona, oli de nous, oli d’oliva, all ben trinxat, sal i pebre.

Just al moment de servir, col·locar una llesca de figa damunt de cadascuna de mozarella.

Posar pel damunt alfàbrega o bé estragó ben trinxat.

Nota: Si hom vol donar un gust més potent i agosarat alhora, posar-hi unes gotes de mel.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!