recepta EntrantsMarinada de pebrot escalivat

Marinada de pebrot escalivat.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 2 pebrots, si pot ser un de vermell i un de groc
  • oli d’oliva
  • 1 gra d’all
  • julivert o alfàbrega
  • el suc de mitja llimona
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Escalivar els pebrots posant-los al forn a gratinar o directament a la flama del foc, fins que la pell quedi negre i esberlada.

Embolicar-los en paper de diari fins que refredin, el que facilitarà el fet de pelar-los.

Una vegada pelats i nets de llavors, tallar-los a tires i extendre’ls en un plat.

Preparar la marinada amb el suc de mitja llimona, l’all i el julivert o alfàbrega ben trinxats, sal, pebre i dues cullerades d’oli d’oliva.

Banyar el pebrot amb la marinada i deixar reposar en fresc durant al menys una hora abans de servir.

S’hi pot sucar pa!

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!