recepta EntrantsMousse d'alvocat amb salmó

Mousse d'alvocat amb salmó.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 alvocat
  • 1/2 llimona
  • 2 talls de salmó fumat
  • 1 cullerada de crema de llet
  • 1/2 iogurt grec
  • cebollí
  • 3 fulles d’enciam
  • 4 tomàquets cirereta
  • oli
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Obrir l’alvocat en dos, treure el pinyol i amb l’ajut d’una cullereta, treure’n la polpa reservant la clova.

En un recipient alt posar la carn de l’alvocat, el suc de llimona i un dels talls de salmo. Triturar-ho amb la batedora fins a obtenir un puré ben lligat.

Incorporar-hi la de crema de llet, sal i pebre. Barrejar-ho bé i posar-ho dins de les cloves. Guardar-les durant un quart a la nevera.

Tallar l’altra tall de salmó en tires allargades i repartir-les sobre els alvocats. A sobre posar-hi iogurt grec i adornar-ho amb una mica de cebollí tallat petit.

Servir acompanyat dde l’enciam tallat petit i els tomaquets, amanit amb oli i sal.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!