recepta EntrantsMusclos a la marinera

Musclos a la marinera.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/2 Kg. de musclos de roca
  • 1 ceba petita
  • farigola
  • julivert
  • 1/2 lliura de tomàquet ratllat
  • all
  • oli d’oliva
  • sal

Elaboració:

Netejar bé els musclos sota l’aixeta amb aigua freda, raspant les cloves amb un ganivet. Posar-los en una cassola tapada al foc fins que s’obrin. Colar i reservar l’aigua que hagin tret.

En una paella a foc suau sofregir la ceba ben trinxada fins que esdevingui transparent. Afegir el tomàquet, sal una branca de farigola i una bona picada d’all i julivert. Quan estigui la salsa a punt afegir els musclos i l’aigua de la seva ebullició. Barrejar-ho bé, rectificar si cal de sal i servir.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!