recepta EntrantsSeitons a la flor de farigola

Seitons a la flor de farigola.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 dotzena de seitons frescos
  • sal
  • vinagre blanc
  • oli d’oliva
  • flor de farigola

</b>Elaboració:</b>

Treure el cap i les espines del seitons. Col·locar-los en una plata i salar-los. Recobrir-los amb vinagre de vi blanc. Deixar en maceració a la nevera durant 6 hores.

Escórrer-los i posar-los en un altra plata. Recobrir-los amb oli d’oliva, una mica de sal i flor de farigola acabada de collir.

Es pot servir damunt de llesquetes ben fines de pa torrat.

Nota: Aquesta preparació permet ser conservada a la nevera un màxim de 5 dies. Abans de servir deixar-ho una estona a temperatura ambient.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!