recepta EntrantsTonyina arrebossada a la palermitana

Ingredients per a dues persones:

  • 4 talls de tonyina fresca, d’uns 2 cm. d’espessor
  • alberginia
  • 3 unces de formatge d’ovella sec
  • 1 gra d’all
  • orenga
  • julivert
  • menta fresca
  • sal
  • pebre
  • vinagre
  • oli d’oliva

Elaboració:

Tallar dues llesques de formatge i ratllar la resta.

Posar la tonyina amb oli a marinar durant un quart.

Barrejar farina de galeta amb el formatge ratllat, pebre, orenga, julivert i un raig d’oli d’oliva.

Arrebossar la tonyina amb aquest preparat i passar-lo per una paella amb oli a fregir per ambdos costats.

Tallar quatre llesques d’alberginia i fer-les a la planxa.

Preparar una vinagreta amb all, orenga i menta ben trinxats, sal vinagre i oli d’oliva.

Servir la tonyina damunt l’alberginia amb un tall de formatge, acompanyat de la vinagreta.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!