recepta EntrantsTorrades amb espàrrecs i gambetes

Torrades amb espàrrecs i gambetes.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 manat d’espàrrecs
  • 150 grs. gambetes pelades,
  • pa torrat
  • 1 ou
  • all
  • vinagre
  • sal
  • oli

Elaboració:

Bullir els espàrrecs en aigua i sal durant un quart. Deixear-los escórrer. Preparar una maionesa amb all. Torrar lleugerament el pa. En una paella amb oli saltar les gambetes.

Sobre el pa torrat posar-hi una capa d’espàrrecs, les gambes i la maionesa i posar-ho al forns a gratinar fins que comenci a enrossir.

Notes: Cal muntar les torrades i gratinar-les en el moment previ a servir-les per tal de que no s’estovin.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!