recepta EntrantsXampinyons farcits amb formatge de cabra

Xampinyons farcits amb formatge de cabra.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 4 o 6 xampinyons grans
  • 1 llesca per xampinyó de formatge tendre de cabra
  • 1 escalunya o ceba petita
  • 2 llenques fines de cansalada fumada
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Netejar i secar els campinyons.

Treure’ls els troncs i trinxar aquests ben finamanet amb l’escalunya. Aquesta barreja passar-la per la paella amb un fil d’oli, sal i pebre.

Quan estigui posar-la dins dels barrets de xampinyó prèviament salpebrats. A sobre posar-hi la cansalada tallada ben petita, un tall de formatge a cada xampinyó i a sobre de tot dos o tres tallets de cansalada.

Enfornar-ho a 180º durant uns 20 minuts.

Nota: Es pot acompanyar amb una amanida verda variada.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!