recepta Primers-platsBraç de patata

Ingredients per a dues persones:

  • 1/4 Kg. de patates
  • 1/2 lliura d’espinacs
  • 3 unces de pernil dolç
  • 3 unces de gruyère llescat
  • formatge ratllat
  • 1 ou sencer més 1 rovell
  • salsa de tomàquet
  • farina
  • 1 ceba mitjana
  • nou moscada
  • mantega
  • oli
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Bullir les patates amb pell. Pelar-les i dins d’un bol xafarles amb una forquilla i amb una mica d’aigua, treballar-les fins a obtenir un puré ben espès. Barrejar-hi els ous, una cullerada de farina, una altra de salsa de tomàquet, sal, pebre i nou moscada ratllada. Si no quedés prou espès com per a poder-ho treballar amb un corró, afegir una mica més de farina. Deixar reposar.

En abundant aigua i sal bullir els espinacs durant uns 5 minuts. Escorre’ls.

En una paella, rossejar la ceba tallada en anelles amb una mica d’oli. Quan estigui cuita, afegir-hi els espinacs.

Damunt una superfície seca i enfarinada, estirar el puré donant-li una forma rectangular. Cobrir-ho amb el pernil, les llesques de formatge i els espinacs. Enrotllar-ho sobre si mateix. Deixar-ho a la nevera durant un quart d’hora.

Untar-ho amb mantega i formatge ratllat i enfornar-ho a 180º durant un quart.

Servir-ho tallat acompanyat d’una amanida de tomàquets amb all i julivert.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!