recepta Primers-platsCarbassó farcit de formatge

Carbassó farcit de formatge.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 2 carbassons mitjans
  • oli d’oliva
  • 1 ou
  • 2 cullerades de formatge fresc per a untar
  • fulles de menta
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Rentar els carbassons i tallar-los per la meitat. Buidar-los amb l’ajut d’una cullera.

Picar la carn del carbassó i passar-la per la paella molt ràpidament amb una mica d’oli. Afegir-hi sal, pebre, pebre vermell, la menta trinxada i 3 cullerades d’aigua. Una vegada estigui cuit, retirar del foc i barrejar-ho bé amb l’ou batut i el formatge fresc.

Enfornar a 180º la closca del carbassó. Una vegada cuites, farcir-les amb el preparat anterior i tornar-ho a enfornar al bany Maria durant uns 20/25 minuts.

Tant es pot servir calent com fred

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!