recepta Primers-platsCarbassó gratinat

Carbassó gratinat.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 2 carbassons mitjans
  • 1 gra d’all
  • 1 ceba
  • 2 patates
  • 100 cl. de crema de llet
  • 4 llesques de formatge emmental
  • oli
  • sal
  • fines herbes

Elaboració:

Coure amb aigua i sal les patates amb pell durant 20 minuts.

En una paella amb oli, enrossir la ceba i l’all ben trinxats. Quan canviin de color afegir-hi el carbassó llescat, sal i pebre i deixar coure a foc baix durant uns 20 minuts.

Tallar les patates també a llesques. Untar amb oli una plata d’anar al forn i posar-hi una capa de patates, a sobre una de carbassó. Posar-hi un polsim de fines herbes i la crema de llet. A sobre una nova capa de patates i una darrera de carbassó. Tapar-ho amb les llesques de formatge.

Enfornar-ho a 180º durant un quart d’hora. Els darrers 5 minuts amb el gratinador.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!