recepta Primers-platsCarxofes a la romana

Carxofes a la romana.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 4 carxofes
  • 1 gra d’all
  • julivert
  • menta fresca
  • oli d’oliva
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Pelar bé les carxofes, deixant el mànec tan llarg com sigui possible. Posar-les en aigua amb suc de llimona o unes fulles de julivert perquè no s’oxidi i ennegreixi.

Una vegada ben escorregudes, obrir-les pel centre amb els dits i posar-hi una picada feta amb l’all, el julivert, la menta, sal i pebre.

En una cassola de fregir alta, posar-hi dues parts d’oli i una d’aigua, de manera que cobreixi les carxofes. Fer-les coure a foc moderat fins que quedin toves.

Nota: L’expressió catalana i espanyola “a la romana” no es correspon a la italiana. A Italia “a la romana” vol dir: tal com es fa a Roma.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!