recepta Primers-platsCigrons amb espinacs i bacallà

Cigrons amb espinacs i bacallà.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 lliura de cigrons cuits
  • 1/2 lliura d’espinacs
  • 1 ceba
  • 1 ou dur
  • 4 1/2 unces de bacallà esqueixat
  • ametlles torrades
  • 1 gra d’all
  • julivert
  • oli
  • sal

Elaboració:

En una paella amb oli sofregir la ceba tallada a juliana. Quan està ben caramelitzada cobrir-la amb aigua i deixar evaporar. Afegir-hi els cigrons, els espinacs nets i trossejats, aigua i sal i es deixa bullir durant uns 10 minuts.

Preparar una picada amb les ametlles, l’all i el julivert, es posa a la cassola amb el bacallà esqueixat i dessalat i es deixa coure tot plegat uns altres 10 minuts.

Tallar l’ou dur i servir.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!