recepta Primers-platsCol i xampinyons gratinats

Ingredients per a dues persones:

  • 4 unces de xampinyons
  • 1/2 col
  • 1 ceba
  • 1 ou
  • 3 unces de formatge d’untar
  • formatge ratllat
  • sal
  • pebre
  • nou moscada

Elaboració:

Bullir la col trossejada.

En una paella a foc suau i amb una mica d’oli sofregir la ceba tallada a juliana.

Untar amb oli una cassola per anar al forn. Posar-hi la col, la ceba i els xampinyons llescats. Mesclar-ho amb una barreja de formatge blanc, un ou batut, sal, pebre i nou moscada. Cobrir-ho amb formatge ratllat i enfornar-ho a 180º durant mitja hora. Servir tebi.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!