recepta Primers-platsEmpanada de tonyina

Ingredients per a dues persones:

  • Pasta fullada
  • 1 llauna de tonyina
  • pebrot verd i vermell
  • 1 ceba petita
  • salsa de tomàquet
  • 1 ou dur
  • oli
  • sal

Elaboració:

En una paella amb una mica d’oli sofregir la ceba trinxada, quan comenci a agafar color afegir-hi un tall de pebrot verd i un de vermell, trossejats. Quan estigui cuit, afegir-hi una cullerada de salsa de tomàquet i una punta de sal. Barrejar bé i acabar la cocció.

En un bol barrejar bé la tonyina escorreguda, el sofregit i l’ou dur trossejat.

Estirar la massa i posar-la en un motlle, escampar-hi el farcit i tapar-la amb una altra capa de massa. Amb els dits premsar les vores i amb una forquilla punxar la superfície.

Enfornar-ho a 150º durant mitja hora

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!