recepta Primers-platsEndívies amb xampinyons

Endívies amb xampinyons.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 2 endívies
  • 3 unces de xampinyons
  • mantega
  • suc de mitja llimona
  • 1/2 dl. de vi blanc
  • 1/2 dl. de vi de Màlaga
  • 1/2 del de brou de verdures
  • 1/2 pot de crema de llet
  • oli
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Netejar i tallar per la mitat len endívies.

Netejar i llescar els xampinyons i passar-los per la paella amb una punta de mantega i unes gotes d’oli. Quan s’hagin begut la pròpia aigua, tirar-hi el suc de llimona i reservar-los.

A la mateixa paella posar-hi les endívies amb el vi blanc, el de Màlaga i el brou. Portar-ho a ebullició. Posar-hi sal i pebre i amb la paella tapada deixar coure durant una vintena de minuts.

Una vegada cuites, retirar les endívies, escórrer-les.

A la paella afegir-hi la crema de llet, remenar i deixar reduir a foc suau.

Abans de servir, rectificar, si cal, de sal i pebre, tornar-hi a posar les endívies i els xampinyons. Servir calent.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!