recepta Primers-platsEspinacs amb botifarra negra i carlets

Ingredients per a dues persones:

  • 1/4 Kg. d’espinacs
  • 3 unces de botifarra negre
  • 1 1/2 unces de pinyons
  • 3 unces de carlets
  • 1 all
  • oli
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Netejar i bullir en abundant aigua i sal els espinacs durant 4 o 5 minuts. Passar-los en aigua freda a fi que conservin el color verd. Escorre’ls bé.

Netejar els bolets i, si no són petits, tallar-los en trossos regulars.

En una paella amb oli d’oliva saltar l’all trinxat, els pinyons, els bolets i la botifarrada tallada a daus. Salpebrar.

Quan s’hagi begut l’aigua dels bolets, afegir-hi els espinacs, barrejar-ho bé i servir seguidament.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!