recepta Primers-platsFaves i pèsols ofegats

Faves i pèsols ofegats.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 ceba tendra
  • 1 all tendre
  • 1/2 lliura de faves desgranades
  • 3 unces de pèsols desgranats
  • 1/2 botifarra negra
  • 3 unces de cansalada viada tallada a daus
  • fulles de menta fresca
  • 1/2 copeta de vermut negre
  • brou de verdures
  • oli
  • sal

Elaboració:

En una cassola de fang sofregir a foc lent les cebes, els alls i les fulles de menta, tot ben picat.

Així que comenci a canviar de color, posar-hi la cansalada i tot remenant deixar un parell minuts abans d’afegir-les faves i els pèsols i donar-hi un parell de voltes.

Aleshores posar el vermut i un cullerot de brou, salar i deixar coure amb la cassola tapada a foc no massa alt. Quan veiem que falta poc per acabar la cocció agregar la botifarra negra a llesques i deixar fer els últims 5 minuts abans de servir en la mateixa cassola.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!