recepta Primers-platsFesols amb salsa d'anxoves

Fesols amb salsa d'anxoves.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/2 lliura de fesols cuits
  • 2 anxoves salades
  • 2 grans d’all
  • julivert
  • vinagre blanc
  • oli d’oliva
  • pebre

Elaboració:

Netejar les anxoves i treure’ls les espines.

En una cassola amb una mica d’oli enrossir el julivert trinxat i els alls sencers. Quan els alls canviin de color, enretirar-los i posar les anxoves i a foc molt suau, anar remenant fins que es desfagin. Aleshores posar-hi mig got petit de vinagre i fer-ho bullir durant deu minuts.

Posar-hi els fesols i a foc suau deixar-ho asaborir tot plegat durant un quart d’hora.

Nota: Aquest plat es pot usar també com acompanyament d’altres, en especial de carns a la brasa.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!