recepta Primers-platsGavelles de mongeta tendra

Gavelles de mongeta tendra.  - EMTV

ingredients per a dues persones:

  • 1/2 lliura de mongeta tendra rodona
  • 4 llesques fines de cansalada viada
  • 1 unça de mantega
  • Fil de cuina.
  • Sal
  • Oli

Elaboració:

Treure les puntes de les mongetes i rentar-les en aigua tèbia.

Posar-les en una olla amb aigua i sal i coure-les durant un quart d’hora.

Posar les llesques de cansalada en un plat, de dos en dos, separades un parell de centímetres. A sobre de cada parella de llesques posar-hi perpendicularment la meitat de les mongetes ben alineades. Plegar la cansalada i lligar-la amb fil de cuina.

En una paella amb unes gotes d’oli, fondre la mantega i posar-hi les gavelles de mongetes. Anar-les girant perquè la cansalada quedi cuita per tots costats.

Quan estigui cuita, retirar-les del foc i tallar-les per la meitat.

Nota: Es pot servir així mateix regat amb un fil d’oli o una vinagreta. També pot servir d’acompanyament d’un plat de carn a la llosa.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!