recepta Primers-platsLassanya al pesto d'api

Lassanya al pesto d'api.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/4 Kg. de pasta de lassanya
  • 4 1/2 unces d’api
  • 1 unça d’alfàbrega fresca
  • 1 unça de pinyons
  • 1 unça de formatge d’ovella sec
  • 1 unça de mantega
  • 4 1/2 unces de mató
  • 1 gra d’all
  • oli d’oliva
  • nou moscada
  • sal
  • pebre

Elaboració:

En el vas de la batedora posar-hi l’api trossejat, l’alfàbrega, el gra d’all, els pinyons, el mató, el formatge d’ovella ratllar, oli, sal i nou moscada, i batre-ho ben fi.

En una olla amb aigua i sal bullint, coure la pasta. Una vegada al dente, passar per aigua freda, escórrer i posar-la sobre un drap de fil.

Muntar el plat amb diferentes capes de lassanya i pesto. Per a guarnir la presentació, posar-hi un pinyons i unes fulles d’alfàbrega.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!