recepta Primers-platsMarmitako

Marmitako.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/2 ceba
  • 2 pebrots vermells
  • 2 patates mitjanes
  • 300 grs. de bonítol
  • fumet de peix fet amb les espines i la pell del bonítol
  • 1 gra d’all
  • 1 bitxo
  • julivert
  • oli
  • sal

Elaboració:

En una cassola sofregir la ceba ben trinxada. Una vegada hagi enrossit, posar-hi les patates tallades a cubs no gaire grans i la polpa dels pebrots. Remenar i deixar fer durant 2 o tres minuts. Afegir-hi el bitxo, l’all i el julivert trinxats i el fumet suficient per a cobrir les patates. A foc suau deixar bullir durant 20 minuts.

Posar-hi sal i el bonítol tallat a la meteixa mida que les patates. Si cal afegir una mica més de fumet bullint. Deixar coure tot plegat durant tres minuts.

Treure del foc i amb la cassola tapada deixar reposar durant 10 minuts abans de servir.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!