recepta Primers-platsMousaka de bledes

Mousaka de bledes.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 lliura de bledes
  • 4 unces de salsa de tomàquet
  • 2 llesques de formatge per a fondre
  • 1 unça de formatge ratllat
  • 3 unces de xampinyos
  • 2 grans d’all
  • julivert
  • farina
  • oli
  • sal

Elaboració:

LLescar els xampinyons i en una paella amb unes gotes d’oli fregir-los, quan gairebé s’hagin begut la pròpia aigua posar-hi sal i un all i el juliver ben trinxats.

Bullir les bledes en aigua i sal durant 5 minuts. Una vegada escorregudes, separar el verd de les penques. Enfarinar les penques i fregir-les. En una paella amb una mica d’oli, daurar un all i pasar-hi durant un parell de minuts el verd de les bledes.

En un recipient per anar al forn, posar-hi una capa de salsa de tomàquet, una de penques, una de verd, una de xampinyons, una de salsa de tomàquet, una de llesques de formatge, una de penques i acabar amb salsa de tomàquet i força formatge ratllat.

Posar a gratinar al forn fins que la superfície quedi ben daurada.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!