recepta Primers-platsOus remenats amb camagrocs

Ingredients per a dues persones:

  • 4 1/2 unces de camagrocs
  • 3 ous
  • 1/2 copeta de vi blanc
  • 1 gra d’all
  • oli
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Netejar els bolets.

En una paella amb una mica d’oli saltar els bolets, afegir-hi el vi blanc i deixa reduir.

Incorporar-hi els ous batuts, sal i pebre. No parar de remenar per evitar que es cremi o s’enganxi. Abans de servir barrejar-hi l’all molt ben trinxat.

Nota: Si no és temporada de bolets, es pot fer amb camagrocs secs, deixats prèviament en remull durant una horeta. Escorre’ls bé abans de cuinar-los.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!