recepta Primers-platsPasta amb ceba de Figueres

Pasta amb ceba de Figueres.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/2 lliura de pasta (penne per exemple)
  • 3 cullerades de recuit
  • 2 cebes de Figueres
  • oli d’oliva
  • 1 unça i mitja de cansalada
  • formatge parmesà ratllat
  • julivert

Elaboració:

En una paella al foc sense oli daurar la cansalada tallada a daus petits. Afegir una mica d’oli i a foc molt baix deixar confitar la ceba picada.

En una olla amb aigua amb sal fer bullir la pasta “al dente”.

Una vegada escorreguda la pasta, posar-la a la paella amb la ceba i la cansalada, afegir el recuit i barrejar bé.

En servir afegir el parmesà i julivert trinxat pel damunt.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!