recepta Primers-platsPasta picant amb olives

Pasta picant amb olives.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/2 lliura de pasta fresca
  • 1/2 pebrot verd
  • 1/2 pebrot vermell
  • 3 unces d’olives negres
  • 2 grans d’all
  • 1 bitxo
  • 1 ceba mitjana
  • julivert
  • oli
  • sal
  • pebre

Elaboració:

En una paella amb oli sofregir els alls i la ceba ben trinxats. Quan comenci a agafar color, afegir els pebrots tallats a tires fines i el bitxo llescat. Quan gairebé estigui posar-hi julivert, les olives, sal i pebre.

En una olla amb força aigua amb sal i un rajolí d’oli, fer bullir la pasta. Quan estigui al dente, retirar, escorrer i incorporar-la a la paella amb les verdures. Barrejar-ho i servir.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!