recepta Primers-platsPastís d'espinacs

Pastís d'espinacs.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/2 lliura de recuit
  • nou moscada
  • sal
  • pebre
  • 1 ou
  • 1 copeta de crema de llet
  • 1/2 lliura d’espinacs
  • 1/2 lliura de pasta petita
  • mantega
  • farina de galeta

Elaboració:

En abundant aigua amb sal posar a bullir la pasta. Retirar i colar un parell de minuts abans del temps recomanat pel fabricant.

Coure al vapor durant 5 minuts els espinacs.

Barrejar bé el recuit, els espinacs, la pasta, sal, pebre i nou moscada.

Untar amb mantega i farina de galeta un motlle per anar al forn i omplir-lo amb el preparat. Enfornar-ho a 200º durant uns 25 minuts.

Ha de quedar lleugerament humit.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!