recepta Primers-platsPastís de carbassó i recuit

Pastís de carbassó i recuit.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 lliura de carbassó
  • 1 pastanaga petita
  • 1 ceba
  • 1 ou
  • 3 unces de recuit
  • formatge parmesà
  • farina de galeta
  • mantega
  • oli
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Trinxar finament la ceba i llescar el carbassó i la pastanaga. En una paella amb una mica d’oli posar a sofregir la ceba. Quan comenci a agafar color, posar-hi el carbassó i la pastanaga i deixar-ho fer durant uns 10 minuts. Una vegada fora del foc, barrejar-ho bé amb l’ou batut, el mató un parell de cullerades de formatge ratllat, sal i pebre.

Untar un motlle amb la mantega i posar-hi el preparat, cobrint-ho amb farina de galeta i més formatge ratllat.

Enfornar-ho a 180º durant mitja hora.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!